Casanova
Средство #1 за мъжката потентност в България!

25 капки
и членът ви
е като
камък!

2-3
последователни
полови акта

45+ минути
непрекъснат
секс

100% контрол
на еякулацията

ПОРЪЧАЙ CASANOVA

138 лева 69 лева (-50%)

Съдържа екстракт от гъбата Phallus Impudicus

Не влияе на кръвното налягането и сърцето

100% анонимна доставка в пакет без надпис

Продуктът е сертифициран в ЕС

Екстракт от гъбите Phallus е истинско гориво за потентността!

Phallus Impudicus е гъба, която в продължение на столетия се използва в Тибет за възстановяване и укрепване на мъжкото здраве (физическа сила и либидо). Днес "Елексирът на мъжката сила" CASANOVA, базиран на тибетската гъба Phallus, придобива все по-голяма популярност в Европа и САЩ. В България много хора използват CASANOVA, отбелязвайки подобрение в ерекцията и качеството на сексуалния живот.

CASANOVA ще промени качеството на вашия секс и живота ви за 21 дни!

1-7 дни

CASANOVA започва ден след ден да възстановява вашата естествена ерекция и сексуално желани.

8-14 дни

Ерекцията възниква много по-бързо и се задържа по-дълго! Иска ви се да правите секс часове наред.

15-21 дни

Членът става за секунди и стои като кол, дори след еякулация, освен това визуално изглежда по-голям и по-дебел! Все едно отново сте на 20 години!

ПОРЪЧАЙ CASANOVA

Гарантираме 100% анонимност

CASANOVA вече е помогнала на хиляди мъже

Ето само някои от отзивите:

Емил, 39 години

След тежка семейна ситуация, свързана с изневяра на съпругата ми и развода с нея, почти година съм в дълбока депресия. Не искам дори да гледам порно. Обърнах се към лекар и той посъветва да приемам капки CASANOVA. Тези капки наистина работят! Никога в живота си не съм бил толкова уверен в себе си и доволен от своя сексуален живот. Сега се срещам едновременно с две жени и понякога отивам на суингърски партита.

Вчера 11:33 | Отговор
312
Никола, 52 години

Не мислех, че Казанова ще проработи, ако трябва да бъда честен. Като цяло, не се отнасям много сериозно към натурални средства. Това не е "виагра". Но бях толкова приятно изненадан от ефекта и се учудвам всеки път, все повече и повече. Съжалявам само за това, че не започнах да го ползвам по-рано! Много добър продукт! Най-накрая за първи път в живота си опитах анален секс, защото по-рано с мек член не се получаваше. Съпругата ми също е много доволна.

Вчера 17:27 | Отговор
128
Елена, 33 години

Имаме разлика с мъжа ми 12 години. Той има бизнес, много работи, много се изморява и вечер не му е до секс. Всичко това ми омръзна и реших да опитам с мъжките капки CASANOVA, за които отдавна ми каза една приятелка. Тези капки наистина работят! Сега всичко е наред, сексът се върна в живота ни! Много съм щастлива. В най-секси възраст съм сега и искам да ѝ се насладя с любимия си съпруг!

Вчера 22:18 | Отговор
595

Внимание! Пазете се от имитации!

С популярността на CASANOVA на европейския пазар се увеличават случаите на фалшификати, които се предлагат на ниска цена и съдържат забранени химикали. Оригинална CASANOVA с натурален екстракт от гъби Phallus се предлага само на нашия сайт. Не пестете от здравето си - поръчайте сертифициран продукт CASANOVA от официален доставчик за България!

Състав: Phallus Impudicus Tincture, Muira Puama Tincture, Tribulus Terrestris, Guarana Tincture, Panax Ginseng, L-carnitine-L-tartrate, Vitamin B12, Vitamin C

CASANOVA - 100% твърд член и никакви засечки в кревата!

Сега вече можете:

Да се насладите напълно на аналния секс!
Лесно да се срещате с 2 или 3 партньора по едно и също време!
Да доставите незабравим вагинален оргазъм!

Поръчайте CASANOVA сега и ще получите отстъпка 50%!

Оригинална цена: 138 лева Цена с отстъпка: 69 лева

100% анонимна доставка. Никой не знае какво има в пратката ви.